Pestrofarebný vianočný program na Kúpeľnom ostrove

  • Spravodajstvo
  • 10. decembra 2014, 10:33
  • Autor:SLK

Tohtoročný vianočný program na Kúpeľnom ostrove sa bude niesť v znamení rozmanitosti a veselosti. Tradičné adventné koncerty a koledy spestrí aj country zábava, živý slovenský folklór a cirkusové vystúpenia.

Rozsvietením stromčeka na nádvorí Napoleonských kúpeľov sa začalo v Kúpeľoch Piešťany vianočné obdobie. Tak ako kúpele žijú kultúrou po celý rok, aj ku koncu roka pripravili výborný program nielen pre kúpeľných hostí, ale aj pre širokú verejnosť.
V stredu 10. decembra o 19.30 h v Café Palace rozprúdi pravú country zábavu obľúbený piešťanský Váh River Band, 17. decembra zahrá Podjavorinský orchester ľudových nástrojov podľa vlastných slov „aj dorána a zvesela“.
Každú nedeľu pripravujeme kultúrny program a zapálenie sviečky na adventnom venci v lobby hotela Danubius Health Spa Resort Esplanade.
Na zlatú nedeľu 21. decembra o 20.00 h naplní naše srdcia pravou vianočnou atmosférou výnimočné dielo Jakuba Jana Rybu, Česká mše vánoční v podaní Svatováclavského sboru Dolní Bojanovice. Zabudnime na chvíľu na predvianočný zhon, stíšme sa a vypočujme si príbeh narodenia Krista a príchodu pastierov k jasličkám, radostného prežívania vianočných sviatkov v Grand Restaurant v Danubius Health Spa Resort Thermia Palace.
V predvečer Štedrého dňa – v stredu 23. decembra – sa v Kongresovom centre o 19.30 h uskutoční slávnostný vianočný koncert Zboru Konzervatória Bratislava, ktoré vychovalo také významné umelecké osobnosti, ako Petra a Miroslava Dvorských, Editu Gruberovú či Martina Babjaka. Zaznejú tradičné slovenské koledy, medzinárodné vianočné piesne, ako aj svetoznáme gospely Happy day či Amazing grace.
Zlatou bodkou za koncertnou sezónou 2014 v Kongresovom centre bude Galaprogram hudobného telesa Interoperett Budapest, ktoré 30. decembra o 19.30 h uvedie najznámejšie operetné árie svetových autorov Leharta, Kálmána, Straussa z Čardášovej princeznej, Cigánskeho baróna a Grófky Marice.
Kúpeľní hostia počas silvestrovského pobytu v Spa Hoteli Splendid zažijú šou so žonglérmi a orientálnymi tanečnicami. Danubius Healh Spa Resort Esplanade pripravilo dokonca cirkus. Svoje kúsky predvedú klauni, bábkoherci, tanečníci a kaukliari a spolu s hosťami sa pretancujú do Nového roka na tanečnej party v Retro Bare.
Hostia v Thermii Palace sa budú môcť rozlúčiť so starým rokom pri neopakovateľných melódiách francúzskeho šansónu a privítať príchod nového galaprogramom so živou hudbou. Zaujímavosťou je, že hostia budú vítať Nový rok 2015 hneď niekoľkokrát – podľa časových pásiem od Indie až po Kapverdy. Slovenský Nový rok oslávia o polnoci nášho času prípitkom priamo pred hotelom vo svetle pestrofarebného ohňostroja.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Lea, zajtra Anastázia