Triednemu kúpili hodinky, aby nemeškal

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. decembra 2014, 13:50
  • Autor:pror

Svojim dvadsiatim siedmim študentom 4. A Gymnázia Pierra de Coubertina v Piešťanoch pripol zelené stužky triedny učiteľ Štefan Bekö v piatok 21. novembra v reštaurácii Semafor.

Slávnostný ceremoniál odštartoval o šiestej hodine večer. Po pripnutí stužiek nádeje a tanci vďaky s rodičmi a pedagógmi usadli k spoločnej večeri. „Po večeri prišlo na rad premietanie predstužkového videa. Bolo poňaté tak trochu netradične. Miesto toho, aby sme my kradli triednu knihu, tá po príchode do školy kradla nás. Vťahovala nás po jednom do svojich útrob, kde sme sa ocitli vo svete rozprávok a fantázie,“ povedala nám študentka Alžbeta Julíniová. Triedneho učiteľa obdarovali hodinkami. Nemalo to vraj nič naznačovať, ale vraj mu pomôžu nemeškať.
Po oficialitách prišiel na rad program, ktorý si gymnazisti pripravili pre rodičov a pedagógov. Skladal sa z desiatich scénok. Najväčší úspech mala paródia na Teleráno s názvom Dobrú noc. Pobavil i spoločný tanec v choreografii na tému bežný deň študenta gymnázia.
V slávnostný večer nechýbali ani humorné prvky, ktoré nik nenacvičoval, a prišli tak nejako samy od seba. „Spolužiačka pri odovzdávaní ruže premenila pošmyknutie na originálny úklon rodičom. No a aj u dídžeja vystrájal škriatok a niektoré skladby, ktoré sme si pre pripínanie stužiek vybrali, sa jednoducho stratili,“ dodala študentka.
Oslava trvala až do skorého rána. Rodičia ju opustili už okolo polnoci. Podľa slov študentov ich vraj ani nemuseli vyháňať.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 49, ktoré je v predaji od 2. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola