Tréner Vrbového M. Sedláček: Sklamali sme ako tím

  • Šport / Futbal
  • 3. decembra 2014, 15:24
  • Autor:Peter Sedláček

Po reorganizácii súťaží pred začiatkom ročníka 2014/2015 hrá v západnej časti tretej futbalovej ligy až 18 mužstiev. Piešťanský okres v nej zastupujú futbalisti PFK Piešťany a MFK Vrbové. Z nich si na jeseň počínali lepšie Vrbovčania, ktorí sú s 15 bodmi na 14. mieste, teda tesne pred štvoricou mužstiev ohrozených zostupom.

Futbalisti MFK na jeseň päťkrát vyhrali – doma nad Lednickými Rovňami, Piešťanmi, Spartakom Trnava „C“ a Novými Zámkami, vonku zvíťazili v Leviciach. Zvyšných 12 zápasov prehrali, z toho päť doma. Vrbovčania majú pasívne skóre, keď inkasovali 29 gólov, a dali len 17 (M. Kováč 6, Ondrejkovič, Sarr a Spál po 2, Sumer, Labuda, Ďuračka, Bočko a I. Zelenay po 1). Celkovo sa v jesennej časti predstavilo 21 hráčov, no len Andrísek a Sumer odohrali všetky zápasy. Najmenej má na konte Lackovič, ten hral len raz. Pritom dorastenec Igor Zelenay nastúpil až v 15 zápasoch a Filip Petényi sa dostal na ihrisko dvakrát ako striedajúci hráč. Zahral si aj asistent trénera Peter Gažík, ktorý musel striedať v štyroch stretnutiach.
Tréner Martin Sedláček zhodnotil jesennú časť takto: „Mužstvo ju začalo dobre, ale zlom nastal v Gabčíkove. Z tohto zápasu sme sa až do konca jesene nevedeli spamätať a odvtedy sme nedokázali vyhrať ani jedno stretnutie. Mužstvo trpelo zraneniami a absenciami kľúčových hráčov. Bohužiaľ, nenašiel sa hráč, ktorý by vzal na seba zodpovednosť. Sklamali sme ako tím, pretože sme sa nedokázali prispôsobiť novým mužstvám súťaže, ktoré praktizovali tvrdý štýl hry. Hlbšia analýza jesennej časti a vyhodnotenie bude známe až po schôdzi výboru, ktorá bude začiatkom decembra.“ O ďalších novinkách z tábora Vrbovčanov vás budeme priebežne informovať.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 49, ktoré je v predaji od 2. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda