Prípravkári venovali víťazstvo spoluhráčovi

  • Šport / Futbal
  • 2. decembra 2014, 11:16
  • Autor:E. Hlavatý

Mladí futbalisti do 11 rokov z PFK Piešťany sa 29. novembra pod vedením trénera Štefana Hausera
zúčastnili turnaja prípraviek v Dubnici nad Váhom. Hralo sa systémom každý s každým a Piešťancom sa darilo – turnaj dokázali vyhrať.

Prípravkári PFK sa v prvom zápase stretli s FŠRH Moravany nad Váhom, ktoré porazili 3:1. Potom na nich čakal obhajca minuloročného prvenstva Fomat Martin. PFK vrátil Martinčanom prehru z minulého roka a zvíťazil hladko 4:0. V ďalších dvoch stretnutiach nastúpili proti obom domácim tímom. S „áčkom“ Dubnice sa dlho trápili a o víťazstve 4:3 rozhodli krásnym gólom v poslednej sekunde. Nad rezervou vyhrali 5:3. Po obednej prestávke ich čakal ďalší súper, a to Vrútky, ktoré porazili po dobrom výkone 3:0. Pred posledným zápasom proti Interu Bratislava bolo jasné, že chlapci turnaj vyhrajú, nuž naň nastúpili absolútne uvoľnene. A tak to aj na ihrisku vyzeralo – prehrali 0:6. Piešťanci získali tiež individuálne ocenenie. Za najlepšieho hráča turnaja vyhlásili Denisa Hrdinu.
Chlapci potvrdili skvelú formu z jesennej časti ročníka 2014/2015, keď nestratili ani bod. Toto víťazstvo chcú venovať Tomášovi Vizinovi, ktorý nemohol na turnaj prísť.
Turnaja sa zúčastnili: Matej Maliga, Stanislav Slezák, Erik Hlavatý, Samuel Fajnor, Tadeáš Vailing, Denis Hrdina, Michal Vereš, Michaela Nedorostová, Mark Petroman, Filip Čimo.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 49, ktoré je v predaji od 2. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 14. mája 2024
Meniny má Bonifác, zajtra Žofia