V Piešťanskom týždni 49/2014 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 1. decembra 2014, 15:34
  • Autor:red

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Pred školou zrazil manželov z Piešťan

Až neuveriteľná dopravná nehoda sa stala pred Základnou školou na Holubyho ulici v Piešťanoch. 77- ročný vodič tam v utorok 25. novembra tesne pred zvonením na koniec vyučovacej hodiny, teda okolo 12.25 h zrazil dvoch manželov z Piešťan. Skončili v nemocnici s vážnymi zraneniami.


Rekonštrukciu lávky pri Krajinskom moste za 150-tisíc eur radnica nevie vysvetliť

Lávku pri Krajinskom moste chce piešťanská radnica opraviť za sumu vysoko nad stotisíc eur. Táto skutočnosť by možno stála i za pochvalu, problém je však v tom, na čo vlastne chce radnica minúť financie. Úradníci ich nevedia poriadne zdôvodniť.

V nemocnici Alexandra Wintera staré CT sprevádzkujú do dvoch dní

Piešťanskú nemocnicu po zdanlivom týždni pokoja očakáva tento týždeň poslanecká kontrola. Tá, podľa slov jej riaditeľky Márie Domčekovej,  napovie, čo bude ďalej. No sú pripravení i na okamžité spustenie starého CT zariadenia.

Boj s hlukom ako s veternými mlynmi

Zúfalá žena kvôli hlučnej prevádzke Spinning centra v Piešťanoch zápasí už šesť rokov. Obrátila sa na všetky možné i nemožné inštitúcie. Zatiaľ bez výsledku, hoci hygiena namerala prekročenie maximálnej hladiny hluku.


Autobusovú stanicu zredukovali o viac ako polovicu

Autobusová stanica v Piešťanoch bude zredukovaná. Od 10. novembra došlo k zmene zastávok na nástupištiach. V prevádzke ostali iba tri prvé zastávky v prvom nástupišti na medzinárodnú a medzimestskú dopravu.  Čo bude v ďalšej časti?


Vrbové: napätie medzi primátorom a primátorom

Primátor Vrbového Ján Jánoška nezvolá ustanovujúce zasadnutie mestského zastupiteľstva. Vzťahy medzi ním a novou primátorkou Emou Magiovou sú napäté. Piešťanský týždeň s ňou prináša obsiahly rozhovor.

Tréner PFK S. Petényi: Posledné miesto vystihuje reálny stav seniorského futbalu v Piešťanoch

V neľahkých časoch piešťanského futbalu sa nebál postaviť na lavičku „A“ – mužstva PFK s cieľom zlepšiť postavenie tímu v západnej časti tretej ligy, kde Piešťanci skončili v minulej sezóne beznádejne poslední. Reč, je o trénerovi Szilárdovi Petényim, pod ktorého vedením sú Piešťanci po jesennej časti opäť poslední, no vyhliadky pre jarnú časť sú jednoznačné – zachrániť sa v tretej lige.

Rybáriková si váži triumf nad Halepovou a finále v New Havene

Na rozdiel od predchádzajúcich troch sezón nevyhrala piešťanská tenistka Magdaléna Rybáriková v tej práve skončenej žiadny turnaj na hlavnom okruhu WTA. Finálová účasť v New Havene, či semifinále na Wimbledone vo štvorhre v kombinácii so súčasným 50. miestom v rebríčku sú však jednoznačné pozitíva.


Čajky v oboch minulotýždňových zápasoch víťazne

Bastketbalistky Piešťanských Čajok sa počas uplynulého týždňa
predstavili v dvoch zápasoch.  Najskôr v stredu privítali v rámci CEWL Ostravu, ktorú porazili vysoko 99:32. V nedeľu cestovali do Spišskej Novej Vsi, kde dokázali rovnako zvíťaziť, tentoraz v pomere 93:69.

0 Shares

Najnovšie správy

Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Lea, zajtra Anastázia