Centrum futbalovej mládeže J. Adamca víťazné

  • Šport / Futbal
  • 26. novembra 2014, 09:59
  • Autor:ms

V Hrnčiarovciach nad Parnou sa v nedeľu konal halový turnaj, ktorého sa zúčastnili tímy prípraviek (2003 a mladší) z Oblastného futbalového zväzu Trnava. Družstvo Centra futbalovej mládeže Jozefa Adamca (CFM JA) tu vystupovalo pod hlavičkou MFK Vrbové a počínalo si viac než úspešne, keďže sa stalo víťazom turnaja.

Chlapci diktovali ostatným tímom svoju hru, v úvodnom zápase peknou kombinačnou hrou porazili Smolenice 3:0, ďalej pokračovali na víťaznej vlne s tímom Ružindolu, ktorý porazili 4:1, s Modrankou si poradili v pomere 3:0, nad Kopánkou Trnava zvíťazili 2:0 a druhý tím turnaja Zeleneč porazili 2:0. Body stratili len s Bučanmi, zápas sa skončil bezgólovou remízou, a trpkosť prehry okúsili s výberom ObFZ Trnava 2003 v pomere 0:1.
CFM JA pôsobilo celý turnaj jednoznačným dojmom, ako jeden z mála tímov sa snažili o kombinačnú hru, jednotlivci sa nebáli individuálne obchádzať protihráčov, čím si od fanúšikov a ostatných tímov neraz vyslúžili potlesk či uznanie. V kategórii prípraviek by sa chlapci nemali báť hrať, čo dokazovali aj brankári Moravčík a Beňuš, ktorí spoluhráčom pomohli vytvárať prevahu na ihrisku.
Za CFM JA skórovali: Lenický 4, Nguyen a Dadík po 3, Šúlovský 2, Kravárik a Klampár po 1. Chlapcov futbal na turnaji naozaj bavil, čerešničkou na ich výkone sú zlaté medaily.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 48, ktoré je v predaji od 25. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana