Katarínska zábava vošla do desiateho ročníka

  • Kultúra a spoločnosť
  • 25. novembra 2014, 08:16
  • Autor:vd

Obdobie veselosti a tanca pred adventným stíšením uzavrela v Piešťanoch jubilejná desiata Katarínska zábava v Kultúrno- spoločenskom centre Fontána. Konala sa v piatok 21. novembra. Do tanca hrala skupina Disk.

Jej štyrom členom odovzdala riaditeľka mestského kultúrneho strediska Marta Jurčová darčeky za to, že až dodnes ostali verní tomuto podujatiu a zabávali ľudí až do hlbokej noci. Úvod patril už tradične tanečnej skupine Entita, ktorú vedie Stanislava Žáková. Katarínsku zábavu už niekoľko rokov za sebou oceňujú najmä seniori, veď práve pre nich je určená. Postupne medzi návštevníkmi pribúdajú mladšie ročníky. „Opäť sme mali aj bohatú tombolu, za ktorú ďakujeme štedrým sponzorom,“ poďakovala M. Jurčová. Tancovačku začala organizátorka a šéf miestneho Zväzu záhradkárov a vinárov Slovenska, Marián Ivanov. Záujem o tohtoročnú zábavu bol veľký. Svedčil o tom i fakt, že stoly, okolo ktorých sedeli hostia, sa nachádzali nielen vo foyeri kultúrneho centra, ale aj v Galérii Fontána.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 48, ktoré je v predaji od 25. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina