Do programu sa zapojil aj riaditeľ gymnázia

  • Kultúra a spoločnosť
  • 25. novembra 2014, 12:00
  • Autor:mg

Dvadsiatim študentom 4. B triedy piešťanského Gymnázia sv. Michala Archanjela podvečer 14. novembra stužky nádeje na hruď pripol triedny učiteľ a riaditeľ v jednej osobe Peter Gašparík. Pre svoju slávnosť si zvolili Hotel Piešťany.

Program, ktorý si nacvičili, vraj nebol dlhý, no rodičom i profesorom sa páčil. „Musíme pochváliť aj dídžeja, ktorý hral pre všetky vekové kategórie, čím náramne potešil nielen študentov a rodičov, ale hlavne triedneho profesora, ktorého všetci poznajú ako parketového leva. Výrazný aplauz získali chlapci za ich Labutie jazero, ktorého čerešničkou na torte bol prílet poslednej čiernej labute, ktorú predstavoval triedny profesor,“ prezradila nám o programe študentka Mária Gubalová.

V rámci vyplnenia prestávok v tanečných kolách si spolu všetci prítomní mohli pozrieť zostrih videí z akcií 4. B, ktoré počas štúdia na cirkevnom gymnáziu prežili. Nechýbalo ani video zo zapečatenia triednej knihy. Spoločné fotografie a momentky z obdobia štyroch rokov zdobili aj obraz, ktorí štvrtáci darovali triednemu učiteľovi. „O polnoci sme si rozdali perníky, spoločne rozbili džbán, zjedli druhú večeru a potom sa už len tancovalo až do rána,“ dodala M. Gubalová. Stužková sa niesla v znamení dobrej nálady a pohody. Ak sa niečo pokazilo, zobrali to s humorom.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 48, ktoré je v predaji od 25. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián