Čas dospelosti oslávili v nadmorskej výške 2093 metrov

  • Kultúra a spoločnosť
  • 25. novembra 2014, 11:57
  • Autor:vd

Netradičnú stužkovú slávnosť spojenú s výstupom na Kriváň si naplánovali študenti 4. D triedy Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Piešťanoch. Spolu so svojou triednou učiteľkou Dašou Chrástekovou však pre nepriazeň počasia zvolili variantné riešenie a v piatok 17. októbra zdolali Predné Solisko.

V triede je 27 študentov. Vrchol zdolali takmer všetci. „Výhľad bol úžasný a umocňoval jedinečnosť chvíle odovzdávania zelených stužiek. Moje pocity počas stužkovania boli zmiešané. Okolo nás sa rozprestierali štíty hôr, boli sme tak vysoko nad všetkým. Vtedy som si začal uvedomovať, že štúdium na strednej škole sa pomaly končí. Musím sa rozhodnúť, kam chcem kráčať ďalej,“ povedal nám svoje dojmy študent Matúš Burzala.

„Som si istý, že naša netradičná stužková zanechala nielen vo mne, ale i v mojich spolužiakoch a našej triednej príjemné dojmy,“ dodal maturant.

Študenti sa spolu so svojou triednou zišli pri slávnostne prestretom stole v Penzióne Erika v Tatranskej Lesnej. Všetci už mali pripnuté stužky. Nechýbal ani program. Triedni hudobníci Patrik Karaba a Erik Grežďo zahrali na klavíri a ďalší spolužiaci predviedli improvizáciu Partičky. Potom si prišli na svoje milovníci biliardu.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 48, ktoré je v predaji od 25. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard