Z denníka Mestskej polície

  • Spravodajstvo
  • 12. novembra 2014, 13:47
  • Autor:MsP

Hliadku mestských policajtov privolali na Kajakársku ulicu, kde voľne pobehoval nemecký ovčiak. Incident sa odohral v utorok 4. novembra v popoludňajších hodinách. Pes preskočil plot rodinného domu a pobehoval po ulici. Policajti privolali pracovníkov Slobody zvierat. Tí vlčiaka odchytili a dočasne umiestnili v útulku. Keď si majiteľ prišiel svojho štvornohého utečenca vyzdvihnúť, polícia ho vyriešila podľa priestupkového zákona.

Do lampy vrazil Mercedesom
Mestskí policajti vyrazili na Valovú ulicu na základe hlásenia, že tam došlo k dopravnej nehode. Udalosť sa stala 5. novembra napoludnie. Podľa informácií mal vodič Mercedesu vraziť do pouličného osvetlenia a bez zastavenia pokračovať v jazde. Po príchode policajtov k nim pristúpil vodič auta, ktorý nehodu zapríčinil, a za ich prítomnosti ju nahlásil štátnej polícii.

K podguráženému privolali priateľku
Podnapitý muž nevládal dôjsť až domov. Mestskí policajti ho večer 7. novembra objavila spiaceho pred domom na Krajinskej ceste, kam mal namierené. Keď ho zobudili, prišla si po neho priateľka a odviedla ho domov.

Kamaráti sa o opitého postarali
Na Krajinskej ceste sa v sobotu 8. novembra popoludní motal silne podnapitý muž. Po príchode mestských policajtov prišli na miesto i opilcovi kamaráti. Tí policajtom prisľúbili, že sa o svojho druha pri poháriku postarajú. Nakoľko nebol zranený a pomoc odmietol, hliadka odišla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava