Svornosť vynovili za päťtisíc

  • Spravodajstvo
  • 29. októbra 2014, 13:30
  • Autor:ts/red

Denné centrum Svornosť na Vážskej ulici v Piešťanoch vynovili za päťtisíc eur. Na jeho otvorenie prišli v stredu 22. októbra zástupcovia viacerých organizácií využívajúcich tieto priestory.

Prítomným sa prihovoril aj primátor Remo Cicutto: „Máme veľký záujem, aby sa denný klub zmenil na komunitné centrum, aby priestor využívali starší i mladší, občianske združenia, neziskové organizácie aj bežní ľudia so zaujímavými koníčkami či nápadmi, ktorých nezastrešuje žiaden právny subjekt. Časový harmonogram pre nich radi vypracujeme, postarajú sa o nich aj zamestnanci mesta, dohliadajúci na čistotu a poriadok v centre.“
Centrum slúži viacerým subjektom, občianskym združeniam, neziskovým organizáciám rôzneho zamerania. Priestor nutne potreboval úpravy. Na neplánovanú investíciu našlo mesto peniaze ušetrené prostredníctvom elektronických aukcií. „Finančné prostriedky približne vo výške päťtisíc eur sme presunuli na interiérové vybavenie a klub zušľachtili. Projekt vypracovala Petra Konečná z referátu územnej správy mestského úradu, časť nábytku sme dali spraviť na mieru, časť zakúpili. Pracovníčky zo sociálneho referátu tu poupratovali, priestor sme doplnili o kvety a za sponzorský príspevok zabezpečili televízor,“ povedala prednostka radnice Denisa Bartošová.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 44, ktoré je v predaji od 28. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín