Elektrárňa Piešťany – posledná šanca na hlasovanie!

  • Spravodajstvo
  • 28. októbra 2014, 10:45
  • Autor:jk

Projekt zrekonštruovanej elektrárne v Piešťanoch bol nominovaný vo viacerých súťažiach. Jednou z nich je aj Stavba roka 2014, kde jedným z ocenení je cena verejnosti. Na zahlasovanie vám zostávajú posledné hodiny – úderom polnoci utorka 28. októbra sa možnosť hodnotenia končí!

Do užšieho výberu nominácií sa dostalo dvadsaťtri diel. Vyhlasovatelia súťaže poskytli verejnosti priestor na to, aby dala hlas jednej zo stavieb, a to na internetovej stránke stavbaroka.zoznam.sk. Historický objekt, ktorý sa nachádza na Staničnej ulici v Piešťanoch, sa na nej prepracoval do TOP 10.
Hlasuje sa známkami prostredníctvom bodového rozpätia 1 až 5. Z respondentov udelených hodnôt sa vypočítava výsledný rating. V čase uzávierky Piešťanského týždňa boli rozdiely medzi projektmi minimálne. Aktuálny rating elektrárne dosahoval hodnotu 4,68. Na takej istej hodnote sa držali aj napríklad stavby Chrám sv. Rastislava v Bratislave, Kulturpark Košice či nitriansky Turancar busport.
Slávnostné udeľovanie cien jubilejného 20. ročníka Stavba roka sa odohrá za prítomnosti kamier Rozhlasu a televízie Slovenska, záznam z neho odvysielajú na Dvojke v sobotu 29. novembra o 20.05 hodine.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 44, ktoré je v predaji od 28. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda