Seniorov si uctili ďakovnými listami aj koncertom

  • Spravodajstvo
  • 21. októbra 2014, 13:09
  • Autor:vd

V piešťanskom kine Fontána sa pri príležitosti Mesiaca úcty k starším konalo slávnostné podujatie, v rámci ktorého si uctili najaktívnejších seniorov. Akcia sa konala v utorok 14. októbra.

Dôchodcom zahrali a zaspievali členovia folklórnej skupiny Kysucký prameň a tanečná kapela Black band. Ďakovné listy za záslužnú prácu prevzali Melánia Rašková zo Slovenskej únie proti osteoporóze, Hana Dančíková, členka výboru Slovenského Červeného kríža, Eva Šajbanová – podpredsedníčka Ligy proti reumatizmu, Eva Pastorková, hospodárka Charity sociálnej starostlivosti a služieb pre zrakovo postihnutých občanov a základnej organizácie Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska.
Ďalšie ocenenia prevzali Jozefína Vetríková, členka Zväzu postihnutých civilizačnými chorobami, Oľga Kluková, dlhoročná členka Ligy proti rakovine (LPRa), Eva Petrášová, dobrovoľná cvičiteľka a členka LPRa, Mária Legenzová z Denného centra Svornosť, Božena Kršáková, pokladníčka a hospodárka Slovenského zväzu telesne postihnutých. Jediným zástupcom z radov aktívnych mužov bol Karol Bubík, člen výboru Jednoty dôchodcov na Slovensku v Piešťanoch.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 43, ktoré je v predaji od 21. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda