Príbeh Elektrárne Piešťany sa ešte nekončí – hlasujte!

  • Spravodajstvo
  • 21. októbra 2014, 11:01
  • Autor:jk

Zrekonštruovaná národná kultúrna pamiatka nachádzajúca sa na Staničnej ulici v Piešťanoch sa opäť uchádza o priazeň verejnosti.

Cenu Slovenskej komory architektov CE.ZA.AR. síce pred dvomi týždňami dielo nezískalo, no Piešťany majú i naďalej svoje želiezko v ohni, a to v prestížnej súťaži Stavba roka. Jej jubilejný 20. ročník sa koná pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky Andreja Kisku a jedným z jej vyhlasovateľov je už od začiatku Združenie pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva – ABF Slovakia.
Aj v tomto ročníku medzinárodná odborná porota posudzovala stavebné diela realizované na Slovensku, do užšieho výberu sa dostalo dvadsaťtri z nich. Tie môžu získať dvanásť cien, medzi nimi aj Stavbu roka 2014. Organizátori však dávajú možnosť aj širokej verejnosti, ktorá môže o najkrajšie dielo hlasovať ma internete a priblížiť ho tak k získaniu Ceny verejnosti 2014.Svoj hlas môžete dať elektrárni na internetovej stránke stavbaroka.zoznam.sk.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 43, ktoré je v predaji od 21. októbra.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda