Z denníka Mestskej polície

  • Spravodajstvo
  • 15. októbra 2014, 15:34
  • Autor:MsP

V piešťanskej nemocnici museli zasahovať mestskí policajti voči pacientovi. Tých v pondelok 6. októbra privolal ošetrujúci lekár. Agresívneho M. J. (68) z Veľkého Orvišťa policajti spacifikovali a po ošetrení bol prepustený z lekárskej starostlivosti.

Zasahovali proti Rumunom
Občania Rumunska predstierali na Námestí slobody hluchonemých. Vo štvrtok 10. októbra ich prítomnosť oznámili mestským policajtom telefonicky. Hliadka zastihla jedného z podozrivých a predviedla ho na MsP za účelom zistenia totožnosti. M. F. (24) z Rumunska sa dopustil priestupku, k čo mu sa priznal.

Žilinčan zamestnal políciu na celú noc

Mestskú políciu privolali k mužovi, čo uprostred noci trieskal na okno jedného z piešťanských hotelov. Incident sa odohral vo štvrtok 10. októbra krátko pred druhou hodinou nad ránom. Policajtom povedal, že netuší, ako sa ocitol v Piešťanoch. Nemal pri sebe doklady a hliadke povedal dve rôzne mená a rôzne bydliská. Mestskí policajti muža odviedli na obvodné oddelenie Policajného zboru. Tí zistili, že ide o dvadsaťročného P. M. zo Žiliny.
V tú istú noc o pol tretej ráno na P. M. zo Žiliny mestská polícia opäť natrafila. Ležal na zemi pri benzínovej pumpe na Krajinskej ceste a chrčal. Privolali k nemu zdravotníkov, ktorý ho previezli na ošetrenie do nemocnice.
Krátko pred siedmou ráno sa policajti opäť stretli so zblúdilým Žilinčanom. Tentoraz spal na toalete v nemocnici, odkiaľ ho vykázali.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina