Dorastenci ŠHK 37 majú vydarený štart do sezóny

  • Hokej / Šport
  • 14. októbra 2014, 16:35
  • Autor:T. Horký

Okrem A-mužstva ŠHK 37 si zaslúži pozornosť aj piešťanská mládež, najmä dorastenci. Mladíci doposiaľ z dvanástich zápasov vyhrali desať v riadnom hracom čase a jeden po predĺžení, čím stratili iba štyri body a zatiaľ vedú tabuľku prvej ligy dorastu. My sme oslovili oporu zadných radov Jakuba Savaru a najproduktívnejšieho hráča tímu Adama Stacha, aby sa s nami podelili o dojmy z úvodu sezóny.

Dorast vedený trénermi Radoslavom Kolníkom a Róbertom Parádim zatiaľ šliape ako hodinky a má ambície postúpiť do extraligy. Zatiaľ má sezónu veľmi dobre rozbehnutú. „Doposiaľ sme odohrali dvanásť zápasov, takže v podstate sa sezóna ešte len začína. Okrem jedného sme vyhrali všetky stretnutia, takže s úvodom sezóny som celkom spokojný. Myslím si, že sme skvelý tím, určite najlepší, v akom som doteraz hral. Sme veľmi dobre pripravení, čo môžeme pripísať aj letnej príprave s trénermi Milanom Klementom a Róbertom Parádim,“ povedal obranca J. Savara, ktorý je zatiaľ najlepším hráčom súťaže v hodnotení +/-.
To, že doposiaľ dorastenci všetko vyhrali, ešte nič neznamená, pretože súťaž je dlhá, no sezónu odštartovali veľmi dobre a bolo by určite fajn, keby sa v Piešťanoch opäť po niekoľkých rokoch hrala dorastenecká extraliga. „Určite chceme naďalej vyhrávať, v žiadnom prípade nepodceníme žiadneho súpera a do každého zápasu pôjdeme naplno. Pokúsime sa zotrvať na čele prvej ligy, nakoľko naším hlavným cieľom je postup do extraligy. V tomto smere sme povzbudzovaní aj trénermi, ktorí na nás kladú veľmi vysoké nároky, avšak súčasne nás motivujú na dosahovanie čo najlepších výkonov v každom zápase. Ich prácu a hlavne trpezlivosť s nami obdivujem,“ uviedol J. Savara.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 42, ktoré je v predaji od 14. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina