Dlhá ulica: Na novej stavbe vandali zrútili stĺpik

  • Spravodajstvo
  • 14. októbra 2014, 16:48
  • Autor:vd

Ešte ani poriadne nezaschli spojovacie materiály na novej stavbe za takmer 32-tisíc eur na Dlhej ulici v Piešťanoch a už tam padli betónové stĺpiky pozdĺž svahu k cyklotrase. Prečo sa to stalo?

„Zrútenie spojovacích stĺpikov majú na svedomí neznámi vandali, nestalo sa to chybou dodávateľa. Ten napriek tomu ústretovo pristúpil k oprave v rámci uplatnenej reklamácie,“ uviedol nám Tibor Hlobeň z kancelárie primátora Piešťan. Stavbu dodala mestu piešťanská spoločnosť Acis, ktorá tu vybudovala dva zjazdy z cyklochodníka, dopravné značenie a spomaľovacie ostrovčeky.
„Stĺpiky opravovali začiatkom minulého týždňa, viaceré vybrali a osádzali ich nanovo. Ťažko povedať, prečo spadli, ale je isté, že cyklisti nové cesty nepoužívajú. Skáču z cyklotrasy rovno na komunikáciu,“ uviedol majiteľ rodinného domu Andrej Kalma, ktorého nehnuteľnosť stojí na križovatke ulíc Dlhá-Kúpeľná v tesnej blízkosti upravenej komunikácie.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 42, ktoré je v predaji od 14. októbra.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina