Išli z práce, vodič dostal mikrospánok

  • Spravodajstvo
  • 13. októbra 2014, 15:26
  • Autor:KR PZ

Do priekopy pod diaľnicou v smere Trnava – Piešťany sa v nedeľu 12. októbra pred siedmou hodinou ráno prevrátilo osobné auto značky Peugeot Partner Tepee. Posádka išla domov z práce. Na vine bol vodič, ktorý dostal pravdepodobne mikrospánok.

Autom narazil do obory na diaľnici a následne do stromu. Vo vozidle sa viezli štyria ľudia, ktorých pri nehode vymrštilo z auta do poľa. „S dvadsaťročným vodičom sa viezli dvaja 19 roční a jeden 18 ročný mladík zo Šale. Všetci spolujazdci sa zranili, dvaja utrpeli ťažké zranenia a jeden ľahké. Vodič sa nezranil,“ uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Zraneným ľuďom prišli na pomoc okoloidúci ľudia. Príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Piešťanoch poskytli zraneným prvú predlekársku pomoc. Na aute vykonali protipožiarne opatrenia a zabezpečili ho proti úniku prevádzkových kvapalín. Potom pomohli záchranárom naložiť pacientov do sanitky. Vodičovi hrozí za ublíženie na zdraví odňatie slobody až na dva roky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina