Kúpele Piešťany potvrdili vysokú kvalitu svojich služieb

  • Spravodajstvo
  • 8. októbra 2014, 12:51
  • Autor:SLK

Slovenské liečebné kúpele Piešťany úspešne absolvovali certifikačný proces Európskej asociácie kúpeľov (ESPA) a opäť im bol udelený certifikát kvality EuropeSpa med.

Kúpele Piešťany patria k najväčším poskytovateľom kúpeľných služieb v Európe a v roku 2014 sa rozhodli absolvovať recertifikáciu. Experti z ESPA preskúmali viac ako 1000 bodov z oblasti manažmentu kvality a bezpečnosti, liečebných procedúr a oddychových priestorov, lekárskej starostlivosti, bazénov a priestorov wellness, ubytovania a stravovania.
Kúpele úspešne absolvovali kontrolný audit a potvrdili tradične vysokú úroveň kvality vo všetkých svojich hoteloch a kúpeľných domoch. Zlepšenie kvality poskytovaných služieb bolo dosiahnuté najmä vďaka rozsiahlej rekonštrukcii centra Danubius Health Spa Balnea a renovácii balneoterapie Danubius Health Spa Pro Patria.
„Ak to takto pôjde ďalej, Kúpele Piešťany sú na najlepšej ceste stať sa lídrami v oblasti kvality v Európe,“ skonštatoval Kurt von Storch, vedúci audítor EuropeSpa.
Hans Dieter Bergmann, obchodný a marketingový riaditeľ Kúpeľov Piešťany: „Posunulo nás to opäť bližšie k nášmu cieľu stať sa medzinárodným lídrom na trhu.“
ESPA bola založená v roku 1995 v Bruseli ako organizácia zastrešujúca národné kúpeľné asociácie a zastupuje záujmy viac ako 1200 kúpeľných miest v Európe. V spolupráci s poprednými odborníkmi zaviedla medzinárodnú značku kvality EuropeSpa med a EuropeSpa wellness s cieľom podporiť transparentnosť a férovosť v medzinárodnej konkurencii. Jednotné hodnotiace kritériá pre získanie certifikátu EuropeSpa med sú od roku 2006 uplatňované na celom európskom kontinente. Individuálni klienti, cestovné kancelárie i zdravotné poisťovne z celej Európy majú možnosť pozrieť si zoznam certifikovaných kúpeľov na stránke www.EuropeSpa.eu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína