Z denníka mestskej polície

  • Spravodajstvo
  • 1. októbra 2014, 15:34
  • Autor:MsP

Piešťanskí policajti zasahovali v pondelok 22. septembra napoludnie na Nálepkovej ulici. Na zemi tu ležal 39-ročný Piešťanec, ktorý mal krvavé zranenie v oblasti tváre a nevýrazne komunikoval. Policajti privolali Rýchlu zdravotnú službu, ktorá muža prevzala na ďalšie ošetrenie.

Previezli ho do nemocnice
Hliadka mestskej polície riešila v utorok 23. septembra popoludní oznam, podľa ktorého pri budove pošty na Kukučínovej ulici ležal muž. Na výzvu policajtov nereagoval, preto privolali zdravotníkov. Tí muža z Ratnoviec previezli na vyšetrenie do nemocnice.

Ustlal si pri potravinách
Hliadka MsP zasahovala v sobotu 27. septembra ráno na Vážskej ulici, kde pri predajni potravín ležal muž. Policajti zistili, že ide o 39-ročného muža z Piešťan. Hliadka ho odtiaľ vykázala.

Ľuďom iba veštila
Policajná hliadka zasahovala v nedeľu 28. septembra na obed na parkovisku hypermarketu Tesco, kde sa pohybovala Rómka, ktorá podľa oznamu agresívne obťažovala zákazníkov. Policajti tu zastihli 39-ročnú ženu z Maduníc. Uviedla, že nič nepredáva, iba veští ľuďom. Hliadka ju odtiaľ vykázala.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina