Blog Petra Remiša: Kastráti

  • Blogy / Blogy
  • 17. septembra 2014, 10:54
  • Autor:Peter Remiš

Kdesi som sa dočítal, že svetu vládnu ilumináti. Neviem, kto to je, lebo som ešte žiadneho nestretol. Podľa mňa svet neovládajú ilumináti, ale kastráti. Stačí si vypočuť ktorúkoľvek rozhlasovú stanicu.

Pre istotu vysvetlím slovo kastrát. Ide o samčeka zbaveného orgánov, ktoré produkujú pohlavné bunky. Takíto jedinci potom nemajú chuť na dievčatá. V starom Oriente preto kedysi strážili sultánove ženy v háreme.

Hlas kastráta je vysoký ako ženský soprán alebo ako hlas pubertiaka, keď si v drogérii prvýkrát pýta prezervatívy.

A teraz na chvíľu odbočím: spomínate si ešte, koho hrali v rádiu pred pár dekádami? Správne, bol to Louis Armstrong, Johny Cash, Druppi, Sinatra, Tom Jones… Všetko mocné a nezameniteľné mužské hlasy. Praví chlapi.

Dnes ani za šľaka nezistíte, čo spieva muž a čo žena. Všetky stanice ovládli kastráti. Tento trend začal Michael Jackson. Pri svojej horlivej premene na belocha pravdepodobne prišiel aj o iné funkcie.

Jeho napodobňovanie nemá konca-kraja. Vypočujte si Jamesa Blunta, Bruna Marsa, Justina Timberlakea alebo Coldplay. Pri trilkovaní týchto chlapčekov nespoznáte, či nosia dole boxerky alebo tangáče.

Sám som sa vo vidine veľkých zárobkov pokúšal nacvičiť tenor. Kloktal som kvôli tomu záprdky a stláčal som si malíček kliešťami.

Nezabralo to. Normálny chlap to proste nedá – pokiaľ neobetuje svoje oné.

Však viete čo.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava