Spartak Trnava odletel k zápasu Európskej Ligy z Piešťan

  • Šport / Futbal
  • 27. augusta 2014, 13:18
  • Autor:Tomáš Horký

Piešťanské letisko bolo dnes opäť v permanencii. Po tom čo tu pred mesiacom pristáli futbalisti Hull City, dnes z Piešťan odleteli futbalisti Spartaku Trnava do St. Gallenu, kde sa stretnú vo štvrtkovom odvetnom zápase Európskej Ligy proti FC Zürich.

Hráči a vedenie Spartaku Trnava odleteli z Piešťan cca o 12:35 hod. Odlet Spartaka zabezpečila letecká spoločnosť Inter Sky lietadlom ATR 72. Spolu s hráčmi a  vedením cestovalo i niekoľko rodinných príslušníkov, či sponzorov. Spolu s futbalistami odletel i bývalý hráč a rekordman v počte reprezentačných štartov Miroslav Karhan.
Futbalisti Spartaka však budú mať proti Zürichu ťažkú úlohu. V prvom domácom stretnutí totiž prehrali 1:3 a museli by vyhrať aspoň o tri góly. Ďalej by ich posunulo aj víťazstvo 3:1 a úspech v predĺžení či nadstavenom čase.
"Zürich hrá celoplošne a kombinačne. Mužstvo pôsobí veľmi dynamicky, má rýchlu prechodovú fázu a tým hrozia pre protivníka prečíslenia, navyše hráči sú technicky zdatní. Zbrane ešte neskladáme, v odvete to však majú futbalisti Zürichu vo vlastných rukách," povedal tréner Spartaka Juraj Jarábek, ktorému bude v odvete chýbať strelec jediného gólu z prvého duelu Ján Vlasko. Dvadsaťštyriročný stredopoliar dostal pred týždňom žltú kartu a keďže bola pre neho už celkovo tretia, v St. Gallene nemôže nastúpiť.
Stretnutie sa vo štvrtok začne výkopom o 20:30 hod.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard