Vrbové podľahlo Javorkovmu Komárnu

  • Spravodajstvo
  • 26. augusta 2014, 14:40
  • Autor:P. Sedláček

V štvrtom kole tretej ligy, skupina západ, sa v sobotu 23. augusta futbalisti MFK Vrbové stretli s Komárnom, ktoré viedol Martin Javorka, v minulej sezóne tréner Trebatíc. Vo Vrbovom sa zrodila tesná prehra domácich 0:1.

Domáci nastúpili oslabení o štyroch hráčov základnej zostavy. Pre povinnosti v reprezentácii do 18 rokov chýbal brankár Dovičovič, Mišura a Ondrejkovič sú zranení a Labuda bol na dovolenke. Zápas sa začal aktivitou domácich, už v 13. min tiesnený E. Spál v pokutovom území vystrelil do rúk brankára hostí. V 15. min Vrbovčania zahrávali roh, Bočko zacentroval na malé vápno, ale Spál loptu nezasiahol. V 20. min sa dostali k strele spoza pokutového územia hostia, brankár MFK však zasiahol nohou. Potom kopali hostia dvakrát roh, ale Amcha si poradil. V 38. min vystrelil Szórád z diaľky, ale brankár domácich bol na mieste.
Aj po zmene strán za stáleho mrholenia sa obe mužstvá snažili dať gól, no podarilo sa to hosťom v 61. min. Po centrovanej lopte z rohu sa najlepšie zorientoval hosťujúci Kóša a dopravil loptu do siete. V 77. min strelec jediného gólu Kóša musel po druhej žltej karte opustiť ihrisko. Domáci však v početnej prevahe gól nedali, hoci šancu mal v 86. min Spál, no priamy kop smeroval do brankára, a pred koncom ešte P. Gažík vystrelil v pokutovom území, ale obranca jeho pokus zblokoval. Futbalisti Komárna si tak odviezli domov tri body, hoci remíza by priebehu zápasu svedčala viac.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 35, ktoré je v predaji od 26. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda