Piešťany remizovali s Borčicami 0:0

  • Šport / Futbal
  • 26. augusta 2014, 11:05
  • Autor:th

Piešťanskí futbalisti v rámci štvrtého kola tretej ligy – západ nastúpili v sobotňajšom dueli proti Borčiciam. Diváci, ktorí sa vybrali na zápas, góly nevideli, pretože ani jedno z mužstiev sa počas celých 90 minút nedokázalo presadiť a body si podelili za bezgólovú remízu.

V obojstranne bojovnom stretnutí diváci veľa šancí nevideli. Hostia hrali na nakopávané dlhé lopty, z ktorých sa im vyskytlo zopár streleckých príležitostí, no bránu PFK Piešťany vážnejšie neohrozili. Zahrozil akurát útočník hostí v prvom polčase, ktorý dostal prihrávku medzi stopérov, ale Halaji jeho strelu zblokoval. V prvom dejstve zahrozili aj domáci, keď si Jelšicov nákop spracoval Halaji, no brankár dobre vybehol a jeho šancu zlikvidoval.
V druhom dejstve si hostia vypracovali nejaké pološance, no brankár Piešťan Nemček sa prekonať nenechal. Ani Piešťanci sa už gólovo presadiť nedokázali, a tak si oba tímy podelili body za remízu 0:0.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 35, ktoré je v predaji od 26. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda