Kúpeľná babička oslávila osemdesiat rokov

  • Spravodajstvo
  • 26. augusta 2014, 12:23
  • Autor:ip

Piešťanské kúpalisko Eva si pripomenulo osemdesiat rokov fungovania. V sobotu 23. augusta organizátori pripravili celodenný program pri vynovených bazénoch. Večer si ľudia užili hudobný program a mohli si vypočuť rozprávanie o histórii tohto miesta. Stretnutie však trošku potrápil večerný dážď.

Predseda Klubu vodného póla (KVP) Kúpele Piešťany Ľudovít Kubán nám povedal, že oslavy začali pár dní pred ohlásenou sobotou. Na Eve sa konal medzinárodný vodnopólový turnaj dievčat do osemnásť rokov. S víťaznou trofejou odchádzali austrálske hráčky. Cez víkend sa k slovu prihlásili muži počas Kúpeľného pohára. V konkurencii štyroch družstiev si najcennejší kov vybojoval domáci KVP.
V sobotu sa okrem vodného póla a vodného aerobiku športovalo i na suchu. Všetci záujemcovia si mohli vyskúšať zumbu alebo jumping. Po športových výkonoch si zase mohli pozrieť pripravenú výstavu historických fotografií a najmenší sa zabavili pri kreslení na tému Ako vidím Evu.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 35, ktoré je v predaji od 26. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda