Ani dážď neodradil ľudí od jazdy mestom

  • Spravodajstvo
  • 26. augusta 2014, 09:49
  • Autor:ip

Obyvatelia a zástancovia zdravého životného štýlu mali rande s Piešťanmi. V nedeľu 24. augusta sa uskutočnil štvrtý ročník podujatia PN – inline. Aj napriek daždivému počasiu sa Námestie slobody zaplnilo ľuďmi, ktorí obľubujú jazdu na dvojkolesových bezmotorových tátošoch alebo využívajú inline korčule na vlastný pohon.

Štvrté pokračovanie športovej akcie prilákalo desiatky záujemcov. po pripravenej trase po uliciach sa spoločne presúvali v spoločnosti organizátorov a v závese za vozidlom polície. Jazda večerným mestom tradične začala na Námestí slobody a pokračovala okolo Auparku po Ulicu Alexandra Dubčeka. Cyklisti a inlinisti sa potom presunuli cez Slnečnú, Vážsku, Veternú, Školskú ulicu, ďalej Teplickú, Staničnú, Andreja Hlinku a cez mestský park a Winterovu ulicu späť do centra mesta. Približne polhodinu pred štartom cyklistickokorčuliarskeho pelotónu sa o atmosféru na námestí postarali korčuliari z klubu i-riders. Predviedli najrôznejšie kaskadérske korčuliarske a freestylové exhibície. Ukážky zakončili „inline hadom“ cez prekážky. Jazdenie na bicykloch a korčuliach po večernom
meste začalo svoju tradíciu v bratislavských uliciach. Postupne sa akcia rozšírila nielen do Piešťan, ale aj do Trnavy či Nitry.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 35, ktoré je v predaji od 26. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda