Káder Havranov opúšťa trio hráčov, prichádza Klempa a Rais

  • Hokej / Šport
  • 13. augusta 2014, 18:21
  • Autor:ŠHK 37 (t)

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany už majú za sebou niečo vyše týždňa prípravy na ľade a odohrali už tri prípravné zápasy. Nasledujúci víkend ich čaká turnaj Mountfield Cup v Martine, no ešte pred ním nastali niektoré zmeny v aktuálnom kádri havranov.

Trénerov Romana Sýkoru a Jozefa Krišáka o svojich schopnostiach nepresvedčilo trio Peter Gula, Filip Martinec a Jakub Makovský a mužstvom havranov sa už pripravovať nebudú. 

Naopak na skúšku prichádza zaujímavý hráč – útočník Tomáš Klempa. Piešťanský odchovanec, ktorý pôsobil viac ako desať rokov v zámorských súťažiach nastúpil už v utorkovom stretnutí s Hodonínom a okamžite sa uviedol gólom. Bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska  pocestuje s havranmi aj na víkendový turnaj do Martina. 

V defenzíve ŠHK 37 by mal aj v nasledujúcej sezóne pôsobiť obranca Matúš Rais. Nitriansky rodák, ktorý prišiel do Piešťan v polovici minulej sezóny mal v pláne vyskúšať si zahraničný angažmán, dokonca absoloval skúšku v kazašskom tíme Saryarka Karaganda, no miesto si tam nevybojoval. "Angažmán v kazašskej Karagande mi nevyšiel. Bola tam silná konkurencia, vyberalo sa z veľkého množstva hráčov a do základného kádra som sa nepresadil. Bol som dohodnutý s pánom Lušňákom, že keby mi to nevyšlo tak sa rád vrátim do Piešťan," povedal Matúš Rais. 

Rais na martinský Mountfield Cup nepocestuje, k tímu by sa mal pripojiť v pondelok 18. augusta. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina