V Šípkovom sa opäť gulášovalo
Štvrtého ročníka súťaže vo varení gulášu v Šípkovom,
ktorá sa konala v sobotu 2. augusta, sa zúčastnilo sedem družstiev: Fešáci, Žienky domáce, Paradise, Kozáci, Klub priateľov Vojenského múzea Piešťany,
D-team a Ošmekári.
Guláš v 20-, 30- i 50-litrových kotloch od rána rozvoniaval po celej obci. Súťažiaci ho pripravovali z rôznych druhov mäsa – bravčovo-hovädzí, divinový, bravčovo- divinový – a ingrediencií. Degustačné vzorky hodnotila komisia, ktorej verdikt znel: prvé miesto – Kozáci, šéfkuchár Peter Bielik, druhé miesto – Fešáci, šéfkuchár Andrej Kolník, tretie miesto – Žienky domáce, šéfkuchárka Petra Kolníková.