Najobľúbenejší predajca Nota Bene

  • Spravodajstvo
  • 6. augusta 2014, 11:43
  • Autor:MsÚ/ZSS Domum Piešťany

Súťaž o najlepšieho predajcu pouličného časopisu Nota Bene sa v júni opäť konala v Piešťanoch pod záštitou Občianskeho združenia Pomoc ohrozenému dieťaťu a Referátu sociálnych vecí mestského úradu. Svojich obľúbených predajcov podporilo až 374 hlasujúcich.

Do súťaže organizátori zapojili všetkých predajcov, registrovaných v pobočke Piešťany, ale predávajúcich aj v iných slovenských mestách.

Na 5. mieste sa s 11 hlasmi umiestnil Marián a získal poukážky na nákup v hypermarkete v hodnote 20 eur. Karolovi za 26 hlasov patrí 4. miesto a poukážka vo výške 25 eur.

Júlia si za 35 hlasov okrem 3. miesta a poukážok v hodnote 30 eur vyslúžila aj veľa pochvál. „Napriek tomu, že to nemá ľahké, má vždy úsmev na tvári, zároveň je to obdivuhodná, statočná žena s ťažkým osudom, ktorá v čase i nečase, za akýchkoľvek podmienok, so cťou predáva a reprezentuje časopis Nota Bene,“ uviedli hlasujúci na adresu Júlie. Ich hodnotenie doplnila aj vedúca ZSS Domum v Piešťanoch Jana Maronová o informáciu, že držiteľka tretieho miesta v tohtoročnej súťaži je čestnou veľvyslankyňou časopisu Nota Bene.

Druhé miesto s počtom 76 hlasov obsadila Darina. Získala poukážky v hodnote 40 eur. Hlasujúci u nej ocenili, že ju poznajú a vidia predávať Nota Bene už roky.

Víťazom a NAJ predajcom Nota Bene pre rok 2014 sa s počtom hlasov 216 stal Jozef (na snímke). Získal poukážky na nákup v hypermarkete v hodnote 85 eur. Hlasujúci pána Jozefa ohodnotili ako usmievavého, príjemného a zdvorilého človeka s milým prístupom k zákazníkom, ktorý vie odľahčiť situáciu a navodiť príjemný pocit zo stretnutia. Pani Emília z Púchova doslova napísala: „Je vždy slušný, čisto oblečený, zhovorčivý a príjemný. Vie človeka povzbudiť a spríjemniť deň. Aj keď ľudia sú všelijakí, nestráca optimizmus, ústretovosť a najmä priateľstvo k nim. Myslím si, že robí ťažkú prácu a predsa ho to neodrádza, aby si zlepšil život. Je to človek s veľkým Č a zaslúži si odmenu.“

Vecné ceny výhercom odovzdala a poďakovanie všetkým ostatným, ktorí robia aspoň niečo, aby si zlepšili svoj život, tlmočila dnes predpoludním v areáli ZSS Domum štatutárna zástupkyňa OZ Pomoc ohrozenému dieťaťu Piešťany Anna Glossová. Nepovšimnutí nezostali ani hlasujúci. Výhercovia vyžrebovali štyroch z nich, ktorým OZ Pomoc ohrozenému dieťaťu venovalo Protidrogový zborník.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 9. mája. Tento deň je Dňom Európy a Európskym dňom opery. Meniny má Roland.
  • 09.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 9. mája 2024
Meniny má Ingrida, zajtra Roland