Vedenie SPŠE rokovalo s primátorom o presune

  • Spravodajstvo
  • 5. augusta 2014, 09:31
  • Autor:vd

Primátor Piešťan Remo Cicutto prijal na pôde mestského úradu vedenie Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej (SPŠE). Hostia – riaditeľ školy Jozef Kolník a zástupca riaditeľa Anton Hrčka – ho 21. júla informovali o postupe sťahovania školy z doterajších priestorov na Námestí SNP do areálu Strednej odbornej školy záhradníckej (SOŠZá) na Brezovej ulici.

O zverejnenie obsahu ich rokovaní sme požiadali Tibora Hlobeňa z kancelárie primátora: „Žiaľ, musím vás sklamať, nie je v kompetencii samosprávy, aby informovala o interných záležitostiach inštitúcií, ktorých nie je zriaďovateľom, ak na to nemá súhlas druhej strany. A my sme o takýto súhlas SPŠE ani nežiadali, nakoľko stretnutie primátora s predstaviteľmi školy bolo zamerané najmä na možnosti prípadnej spolupráce s mestom pri rozbehu školy v novom prostredí a konkrétne výstupy zatiaľ nie sú žiadne.“
Dozvedeli sme sa iba to, že J. Kolník požiadal o spoluprácu mestskú samosprávu pri rokovaní s providerom internetových sietí, aby bola škola aj v nových priestoroch čo najskôr pripojená na internet. Bez neho totiž v súčasnosti nemôže prebiehať vyučovací proces na špecializovanej škole.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 32, ktoré je v predaji od 5. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola