Po vážnej nehode je D1 do Bratislavy neprejazdná

  • Spravodajstvo
  • 31. júla 2014, 09:29
  • Autor:sita

Po nehode štyroch vozidiel a kamióna, ktorý po zrážke horel, je diaľnica D1 v smere do Bratislavy neprejazdná. V úrovni odpočívadla Triblavina odstraňujú následky nehody. V smere do Senca je prejazdný len jeden jazdný pruh, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Polícia vodičom odporúča, aby využili starú Seneckú cestu a v smere do Bratislavy cestu cez Pezinok alebo Senec.

Aktualizované 10:29:
Diaľnica D1 je po vážnej rannej nehode pri odpočívadle Triblavina už v oboch smeroch prejazdná v jednom jazdnom pruhu. Polícia vodičom odporúča, aby však predsa na prejazd využili radšej starú Seneckú cestu a v smere do Bratislavy cestu cez Pezinok alebo Senec.
Aktualizované 12:01
Horiaci kamión a zrážka niekoľkých áut skomplikovali dnes situáciu na diaľnici D1. Pre odstraňovanie následkov nehody museli znovu uzavrieť smer do Bratislavy, v opačnom smere je prejazdný jeden jazdný pruh. Nehoda, ktorá sa stala o 08:00, si našťastie vyžiadala iba jedno zranenie. Tridsaťtriročný vodič poľského kamióna, ktorý išiel smerom do hlavného mesta, dostal šmyk, skrížil sa mu náves a narazil do Nissanu Qashqai, ktorý išiel v strednom pruhu. Náves následne narazil do stredových zvodidiel a prevrátil sa. Ako nformovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, kabína nákladného auta začala po náraze horieť a zvodidlá sa posunuli asi o meter do protismeru. Tu sa zrazilo päť vozidiel Peugeot 206, Seat Ibiza, Renault Megane, Mercedes B a Mercedes Viano. Na mieste museli ošetriť 29-ročnú vodičku Seatu Ibiza. Škody zatiaľ nie sú vyčíslené. Alkohol vodičom nezistili. Ďalšie okolnosti nehody polícia vyšetruje. Predpokladá sa, že diaľnica bude prejazdná asi o hodinu.
Aktualizované 15:07
Diaľnica D1 je po rannej nehode a odstraňovaní jej následkov už v oboch jazdných smeroch sprejazdnená. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Nehoda, ktorá sa stala o 08:00, si našťastie vyžiadala iba jedno zranenie. Tridsaťtriročný vodič poľského kamióna, ktorý išiel smerom do hlavného mesta, dostal šmyk, skrížil sa mu náves a narazil do Nissanu Qashqai, ktorý išiel v strednom pruhu. Náves následne narazil do stredových zvodidiel a prevrátil sa. Ako uviedla Kurucová, kabína nákladného auta začala po náraze horieť a zvodidlá sa posunuli asi o meter do protismeru. Tu sa zrazilo päť vozidiel – Peugeot 206, Seat Ibiza, Renault Megane, Mercedes B a Mercedes Viano. Na mieste museli ošetriť 29-ročnú vodičku Seatu Ibiza. Škody zatiaľ nie sú vyčíslené. Alkohol vodičom nezistili. Ďalšie okolnosti nehody polícia vyšetruje.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana