Havrani ukončili prípravu futbalovým zápasom v Kočíne

  • Šport / Futbal
  • 16. júla 2014, 09:24
  • Autor:th

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany, ako už tradične, ukončili letnú prípravu exhibičným futbalovým zápasom. Ten sa konal uplynulý piatok v Kočíne, kde si havrani zahrali proti miestnym futbalistom. Stretnutie bohaté na góly napokon Piešťanci vyhrali tesným rozdielom 10:9.

V zápase však nešlo o konečný výsledok. Prioritou bol príjemne strávený večer v priateľskej atmosfére, po ktorom sa všetci hokejisti rozišli na dovolenky. Zápasu predchádzal príhovor predsedu Inter Kočín-Lančár Maroša Tomiša, ktorý poďakoval za možnosť organizovať tento prestížny duel.
Samotné stretnutie sa začalo opatrne, no útoky sa striedali na oboch stranách a diváci mohli vidieť atraktívny duel bohatý na góly. Havrani ukázali, že aj keď vymenia korčule za kopačky, vedia si poradiť. Zápas sa hral viac-menej bezkontaktne, no niekedy v sebe hokejisti nezapreli hokejistov a predviedli i bodyčeky, na ktoré futbalisti Kočína neboli zvyknutí. Všetko sa však obišlo bez zranení a hráči sa na nich príjemne pobavili. Konečný výsledok 10:9 pre havranov napokon nebol dôležitý. Účastníkov akcie čakalo po zápase pohostenie miestnymi špecialitami, samozrejme, po takom výkone bolo treba doplniť i ionty, takže zlatistý mok bol nachystaný. Všetci si spoločne posedeli a v príjemnej atmosfére prebrali všelijaké témy. K zábave prispela i miestna kapela Borovienka, ktorá roztancovala i rozospievala zúčastnených. Príjemne prekvapila nová posila Piešťan – Tibor Kutálek, ktorý predviedol svoj skrytý talent a spolu s kapelou si zahral na heligónke i zaspieval.
Góly – ŠHK 37: Hudec 3, Kutálek 2, Brňák, Rybár, Hamrák, Lušňák, Vartovník, TJ: Trávniček 3, Hruška 2, Rechtorík, Lukáč, Tomiš, Leško
Dočítate sa aj v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.
Pozrite si fotogalériu z exhibičného futbalového zápasu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard