Vrbovské vetry aj s ohňostrojom

  • Spravodajstvo
  • 7. júla 2014, 09:25
  • Autor:jk


Boli len štyri hodiny popoludní, keď muzikant a Vrbovčan Branislav Jobus vyhlásil práve sa rozbiehajúci maratón koncertov za ukončený. Všetkým poprial šťastný návrat domov a upozornil ich, aby si dávali na seba pozor.

Na festivale Vrbovské vetry nič neobvyklé. Každý rok ho takto otvoria a zároveň zavrú. Aby si prišli na svoje aj tí, ktorí už pri jeho konci nebudú.
Hoci Vetry nesú prívlastok multimediálne, prim hrá muzika. Asfaltová plocha už bola zaplnená, keď pódium obsadila štvorica Rósza, Valihora, Minárik, Sarišský s projektom Hrana. K nebu odpálili poctu už zosnulému autorovi skladieb Marekovi Brezovskému, ktorú spod pódia sledovali aj jeho rodičia. Po poslednej skladbe k nočnej oblohe vystrelil ohňostroj a zdalo sa, že po Hrane už nič tak nemôže rozpáliť aplaudujúce publikum.
Reportáž z festivalovej soboty prinášame v Piešťanskom týždni, ktorý vyjde v už v utorok 8. júla. Zatiaľ si pozrite našu FOTOGALÉRIU.
Z festivalu pripravujeme aj VIDEO. Nájdete ho TU.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina