Mapovali sme obchádzky Krajinského mosta

  • Spravodajstvo
  • 2. júla 2014, 09:57
  • Autor:jk

Na moste v Hlohovci sa vytvárali kolóny a vozidlá tade prechádzali krokom. Inak však situácia v popoludňajších hodinách v pondelok na obchádzkových trasách bola pokojná.

Prvého júla, v prvý deň uzávierky Krajinského mosta v Piešťanoch sme sondovali situáciu na diaľnici D1 smerom na Hornú Stredu. Premávka bola úplne bežná. Od obce Lúka smerom na Piešťany takisto, v protismere sme akurát zachytili pár malých kolón, tie však spôsobili pomalé nákladné vozidlá.
Od Ratnoviec smerom na Hlohovec akoby sme jazdili po nedeľňajšej, ospanlivej ceste, iba občas po nej prešlo vozidlo. Situácia sa zmenila až na úseku mosta v Hlohovci. Kým smerom na diaľnicu bola komunikácia prejazdná, na opačnej strane sa vytvárali kolóny, autá išli krokom a miestami museli aj zastaviť. Nakoľko však premávka na tejto ceste je kritickou počas každého pracovného dňa, len ťažko možno určiť, do akej miery ju spôsobila uzávierka Krajinského mosta.
Počas nášho prieskumu sme nenarazili ani na jednu policajnú hliadku.

O obchádzkach Krajinského mosta aj o prvých dňoch rekonštrukčných prác sa podrobnejšie dočítate v budúcom čísle Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda