RANN Streetball ovládlo Mesto Snov

  • Šport / Basketbal
  • 1. júla 2014, 13:14
  • Autor:M. Drgoň

Ďalší ročník populárneho Piešťanského RANN Streetballu sa uskutočnil v sobotu 21. júna na ihrisku v mestskom parku. Od rána sa hrali zápasy v troch kategóriách – Muži, Mix a Young mix. Počasie nebolo optimálne a možno sa podpísalo pod nižšiu účasť ako v minulom roku. Celkovo sa zúčastnilo 14 družstiev a 60 hráčov a hráčok.

Podujatie zorganizovali Basketbalový klub mládeže Piešťany a občianske združenie Zober loptu, nie drogy v spolupráci s Mestom Piešťany a Slovenskou basketbalovou asociáciou.
Po odohratí zápasov v dvoch základných skupinách sa v hlavnej kategórii mužov cez štvrťfinále a semifinále dostali do finále tímy Mesto Snov a Krkovička. Víťazom sa stalo Mesto Snov, ktoré vyhralo 9:7. Na treťom mieste skončil tím Mixle Pixle, ktorý porazil po predĺžení Šanzonierov 8:7.
KONEČNÉ PORADIE:
Muži: 1. Mesto Snov (Štefan Strecký, Viktor Kubica, Matej Rajčany, Pavol Škrobánek), 2. Krkovička (Pavol Fekonja, Marian Treflik, Martin Synak, Viktor Rusov), 3. Mixle Pixle (Vladimír Šagát, Ľubomír Hornák, Marcel Današ)Mix: 1. Proti gustu žiaden dišputát (Michal Rosival, Kristína Múčková, Richard Renert, Ema Hetlerovič, Barbora Urbanová)Young mix: 1. Plán B (Matej Lipták, Matej Chlebana, Dávid Novák, Michael Ďuriška, Zdenko Borovský), 2. Hamala papala hranolky (Natália Vadíková, Daniela Krkošová, Dominika Labudová), 3. Why Not (Katarína Čulenová, Patrícia Kebísková, Michaela Pašková, Michaela Borovská). Družstvá na prvých troch priečkach dostali vecné ceny od miestnych produktových partnerov.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 27, ktoré je v predaji od 1. júla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava