Kúpalisko Eva je pripravené na jubilejnú sezónu

  • Spravodajstvo
  • 1. júla 2014, 12:54
  • Autor:ip

Osemdesiata sezóna na kúpalisku Eva by mala čoskoro začať. Klub vodného póla Kúpele Piešťany finišuje s prácami na bazénoch a postupne pripravuje celý areál. Tento týždeň ich čaká ešte rozhodnutie hygienikov, aby mohli odštartovať leto. Počas víkendu a v pondelok 30. júna pólisti napustili všetky bazény, aby ich pred prevádzkou mohli ešte otestovať. Po technickej stránke je všetko pripravené.

„Pri veľkom päťdesiatmetrovom bazéne sme použili nové technológie, ktoré treba ešte preveriť. Po rozhodnutí Úradu verejného zdravotníctva budeme vedieť spresniť dátum otvorenia Evy. Na začiatok neplánujeme žiadne slávnostné otvorenie, ale okolo 17. júla by sme chceli pripraviť oslavu – beach party s programom,“ povedal pre Piešťanský týždeň šéf vodnopólového klubu Ľudovít Kubán.
Cenník kúpaliska prešiel v jubilejnej sezóne niekoľkými zmenami. Základné vstupné pre dospelých bude 4,50 eur, deti do šesť rokov sa okúpu zadarmo, za deti do 12 rokov to budú tri eurá. Dôchodcovia nad 62 rokov zaplatia sumu 2,25 eur. Rodinná vstupenka – dvaja dospelí a jedno dieťa vyjde na 11 eur alebo dvaja dospelí a dve deti na 13 eur. Za dvadsať vstupov kondičného plávania to bude 40 eur.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 27, ktoré je v predaji od 1. júla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava