Chystajú zmeny v mestskom rozpočte

  • Spravodajstvo
  • 24. júna 2014, 09:54
  • Autor:ip

Poslancov mestského zastupiteľstva čaká ďalšie stretnutie. Siedme
zasadnutie sa uskutoční v mestskej knižnici v stredu 25. júna od
14. hodiny. Zástupcovia majú na programe prerokovanie 36-bodového
scenára. Medzi najsledovanejšie časti patrí hodnotenie rozpočtov
príspevkových organizácií a tiež samotného mesta.

V úvode rokovania sa budú poslanci zaoberať programom odpadového hospodárstva do roku 2015. Cieľom tohto dokumentu je vyhodnotenie nakladania s odpadmi na území mesta a spracovanie opatrení na zníženie množstva komunálneho odpadu a zvýšenie podielu triedeného odpadu.
Diskutovať budú o štatúte kroniky mesta. Do šiestich samostatných bodov je rozdelená časť stretnutia, ktorá sa bude zaoberať vyhodnotením rozpočtov príspevkových organizácií. Hodnotiť sa bude plnenie programového rozpočtu mesta a tiež stav a pohyb mestského majetku. V zmene programového rozpočtu sú napríklad zahrnuté financie získané zo štátneho rozpočtu vo výške 1,5 milióna eur na výstavbu tréningovej hokejovej haly. Poslanci zoberú na vedomie plnenie programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta za roky 2007 až 2013. Zaoberať sa budú určením rozsahu funkcie primátora Piešťan. V závere prerokujú návrh plánu zasadnutí rady, zastupiteľstva a komisií na druhý polrok 2014.

Dočítate sa  v Piešťanskom týždni číslo 26, ktoré je v predaji od 24. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava