Otca išiel navštíviť so zbraňou

  • Spravodajstvo
  • 18. júna 2014, 08:11
  • Autor:red

Na internom oddelení Nemocnice Alexandra Wintera v Piešťanoch zažili šok. Na návštevu za svojím otcom sa dobýjal v piatok 6. júna podgurážený muž so zbraňou pod bundou. Nadával, vykrikoval a obťažoval personál, pacientov aj návštevníkov. Niektorí sa pred ním poschovávali.

„Bolo to ešte pred návštevnými hodinami. Dotyčný bol zreteľne pod vplyvom alkoholu, verbálne agresívny, vulgárny a hlučný, čím obťažoval ostatných pacientov i zdravotnícky personál,“ uviedla asistentka riaditeľky nemocnice Mária Baďurová. „Spozorovali, že muž má pod bundou hranatý predmet pripomínajúci strelnú zbraň. Vzhľadom k nevyspytateľnosti jeho konania personál privolal počas návštevných hodín štátnych policajtov. Keďže kládol odpor, tí ho zaistili a odviedli na policajné oddelenie,“ dodala M. Baďurová.
„Vzápätí ho podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorá bola pozitívna,“ uviedla krajská hovorkyňa polície Mária Linkešová. Muž z Piešťan je podozrivý z priestupkov proti občianskemu spolunažívaniu, verejnému poriadku a na úseku zbraní a streliva. Hoci so zbraňou na nikoho neútočil ani sa ňou nevyhrážal, zbraň nosil neskryte, teda v rozpore so zákonom.
Na druhý deň, v sobotu 7. júna, sa v nemocnici od polície dozvedeli, že zbraň, ktorú mal výtržník pri sebe, identifikovali ako plynovú pištoľ.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 25, ktoré je v predaji od 17. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela