Red Wings zdolali Rebels 7:3 a majú dva mečbaly

  • Hokej / Šport
  • 10. júna 2014, 13:09
  • Autor:th

Finálová séria Piešťanskej hokejbalovej ligy pokračovala v nedeľu druhým stretnutím. Hráči Red Wings zdolali Rann Rebels 7:3 za dve tretiny, pretože do poslednej časti rebeli zo zdravotných dôvodov brankára nenastúpili. Tretí finálový duel je na ihrisku v mestskom parku na programe 15. júna o 9. hodine.

Red Wings – Rann Rebels 7:3 (2:2, 5:1, 0:0)
Obe mužstvá nastúpili na zápas v oklieštených zostavách, čo v tropickom počasí nebolo príliš ideálne. Hrá sa však finálová séria, a tak sa muselo bojovať v každom prípade. Začalo sa pomerne vyrovnane, keďže obe mužstvá mali zo začiatku dosť síl. Ako prví sa presadili hráči Rebels, keď po peknej kombinácii Potočka s Mišurom zakončil druhý menovaný. Táto dvojica sa o malú chvíľu odtrhla a predviedla takmer identickú akciu, keď znova zakončoval Mišura a rebeli viedli 2:0. Červeným krídlam sa podarilo vyrovnať zásluhou M. Filipa, ktorý tvrdou strelou po buly prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Do prestávky Red Wings stihli vyrovnať na 2:2, keď dôraz pred bránou uplatnil opäť Filip a dorazil loptičku do siete.
V druhej časti udreli opäť ako prví rebeli. Horký vystrelil od modrej čiary a vyrazenú loptičku dopravil za Schultza opäť Mišura a zavŕšil svoj hetrik. Potom však prevzali iniciatívu hostia a o chvíľu bolo vyrovnané na 3:3, keď sa prudkou strelou po buly prezentoval opäť Filip. Red Wings dostal do vedenia Paulech a na rozdiel dvoch gólov zvýšil opäť Filip. Rebeli sa síce nevzdávali, no síl bolo čím ďalej tým menej, a postupne inkasovali ďalšie góly z hokejok Ondrejku a Filipa, pre ktorého to bol piaty presný zásah v stretnutí. Po druhej tretine bolo 7:3 pre Red Wings.
Tretia tretina sa neuskutočnila. Hráči Rann Rebels na ňu nenastúpili zo zdravotných dôvodov brankára Mihálika a zápas bol ukončený za stavu 7:3 pre červené krídla, ktoré sa ujali vedenia 2:0 v sérii.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 24, ktoré je v predaji od 10. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek