Hoteláci so srdcom zabávali Piešťany

  • Kultúra a spoločnosť
  • 10. júna 2014, 15:28
  • Autor:ip

Program otvorenia letnej kúpeľnej sezóny obohatili na Námestí slobody študenti a učitelia z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera (HAĽW)v Piešťanoch. V slnečnú sobotu 7. júna pripravili nielen osviežujúce nápoje, lahôdkové pokrmy, ale aj bohatý kultúrny program. Pri čiernej fontáne sa spievalo i tancovalo. Všetko pre dobrú vec – vyzbierané financie hoteláci venovali Nadácii Dar pre sociálne slabších a chorých ľudí.

„Podujatie Hoteláci so srdcom hodnotím veľmi pozitívne. Študenti pod vedením pedagógov pristupovali k príprave a realizácii programu zodpovedne a ako vyplýva z názvu, hlavne so srdcom. Vystúpenia umelcov sa podľa mňa stretli s dobrým ohlasom. Ľudia asi najviac fandili spevákom Jankovi Slezákovi a Adamovi Ďuricovi,“ povedal pre Piešťanský týždeň riaditeľ hotelovej akadémie Ladislav Blaškovič.
Dodal, že vynikajúcu náladu pripravili i herci z muzikálu Boyband – Martin Madej, Pavol Plevčík, Peter Makranský, Martin Kaprálik. Záver patril bývalej superstaristke Dominike Mirgovej a hudobnej skupine HAĽW. Okrem populárnych piesní znela námestím i ľudová hudba v podaní folklórneho súboru Žito.
Riaditeľ akadémie sa tešil i z toho, že ľuďom chutili pripravené miešané nápoje, guláš z diviny či cigánska pečienka.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 24, ktoré je v predaji od 10. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava