Vo Veselom namiešali jahodovo-motorkársky kokteil

  • Spravodajstvo / Región
  • 4. júna 2014, 11:00
  • Autor:vd

Pri príležitosti dňa detí už od rána zneli Veselým veselé pesničky. Najväčšia ovocinárska firma na Slovensku Plantex usporiadala v sobotu 31. mája pre rodiny s deťmi Jahodový deň. Popoludnie patrilo zrazu motorkárov, prišlo ich vyše dvesto.

„Obrovské nafukovacie atrakcie, ale i maxipieskovisko a tvorivé dielne spolu s jahodovým maskotom rozdávajúcim chutné čerstvé sladké jahôdky potešili deti z celého okolia. Najväčší úspech mala súťaž v jedení jahôd,“ uviedla Judita Štorková zo spoločnosti Plantex. Deti sa vyšantili i na lezeckej stene, šmykľavke a vydržali sa hodiny voziť vo vláčiku. Jeho vagóny ťahal malotraktor. Najmenší si robili bábovky, väčší jazdili na motokárach po dopravnom ihrisku. Už tradične sa tu konali i tvorivé dielne a maľovanie na tvár. Niektoré detské tváre tak pripomínali zrelé jahody.
V spolupráci s obecným úradom i farnosťou sa v Plantexe v ten deň uskutočnil aj zraz motorkárov. V jeho úvode sa uskutočnila svätá omša za obete dopravných nehôd za účasti troch duchovných. Celebroval ju miestny farár Karol Schönwiesner.
Pozrite si video zo svätej omše a zrazu motorkárov:
((myvideo:1))

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 23, ktoré je v predaji od 3. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav