Vo finále Rann Rebels a Red Wings

  • Hokej / Šport
  • 28. mája 2014, 08:12
  • Autor:th

Piešťanská hokejbalová liga už pozná svojich finalistov. Stali sa nimi tak ako v minulej sezóne tímy Red Wings a Rann Rebels. Rebeli budú obhajovať majstrovský titul z minulého roka a červené krídla im to určite budú chcieť sťažiť. Prvý finálový zápas je plánovaný na nedeľu 1. júna o 10. hodine.

■ HK Warriors – Red Wings 6:18, stav série 0:3
Pri pohľade na výsledok je vidieť jasné víťazstvo Red Wings, to sa však nerodilo ľahko. Obe mužstvá nastúpili na zápas v oklieštenej zostave a ešte po druhej tretine bol stav 6:8. S gólmi sa však v poslednej časti roztrhlo vrece, keď hokejbalisti Red Wings nechceli dopustiť žiadnu drámu a spŕškou desiatich gólov svojho súpera zničili. Red Wings semifinálovú sériu ovládli jednoznačne 3:0 a zaslúžene postúpili do finále, kde budú chcieť rebelom vrátiť minuloročnú porážku.
Góly: Ábel 3, Bednár 2, Jamrich – Rabatin 5, R. Filip, Seman a Paulech po 4, Mateička

■ Rann Rebels – Black Wolfs 5:4pp, stav série 3:1
Rebeli po minulotýždňovej kontumačnej výhre viedli 2:1 v sérii a v štvrtom zápase si chceli zabezpečiť postup do finále. Od začiatku to vyzeralo ako ich jasná záležitosť, keď po niekoľkých minútach viedli 3:0, no tak ako v predošlých zápasoch prišlo poľavenie. To využili hráči Black Wolfs, ktorí dokázali skóre otočiť a dve minúty pred koncom viedli 4:3. Rebeli však nechceli naťahovať sériu, pozbierali zvyšok síl po veľkom tlaku vyrovnali zásluhou Mária Potočka. Zápas dospel do predĺženia, v ktorom mali viac z hry rebeli, no strelecky sa im nedarilo. Rozhodnúť sa napokon podarilo tri sekundy pred koncom Patrikovi Gundovi, ktorý preukázal dôraz pred bránou a poslal svoj tím do finále.
Góly: Potoček a Gunda po 2, Rosa – Chnápko 2, Minárik, Kubran

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 22, ktoré je v predaji od 27. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava