Práce na poslednú chvíľu pretavili do úspechov

  • Spravodajstvo
  • 28. mája 2014, 15:05
  • Autor:ip

Piataci déčkari z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch sa preukázali ako zohratá skupina pri viacerých podujatiach, ktoré organizovali. Majú za sebou napríklad banket, recepciu, Vianočné gastro či stužkovú. K ich výkonom a výsledkom päť rokov pomáhala triedna učiteľka Daniela Micháleková.

„Väčšina našich akcií dopadla nad očakávania všetkých. Od profesorov sme mali spätnú väzbu, že nič podobné za x rokov nevideli a nezažili. Vždy nás to veľmi potešilo,“ povedala hoteláčka Nikola Snohová.
Podľa jej slov sa im podobným štýlom vydarilo i vytvorenie tabla. Vzniklo na poslednú chvíľu a pripravovali ho asi tri dni pred akademickým týždňom. „Témou boli deväťdesiate roky minulého storočia. Celé to bola skôr improvizácia, no konečný výsledok stojí za to. Fotili sme sa v triede na lavici pred plátnom na premietanie. Fotografkou bola spolužiačka Martina Rajnicová, ktorá obrázky upravila a spracovala. Myslím si, že to bola naša ďalšia pôsobivá spolupráca na poslednú chvíľu,“ dodala N. Snohová.
Déčkari po ústnych maturitách plánujú zostať v školských laviciach a študovať ekonomiku, cestovný ruch či manažment.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 22, ktoré je v predaji od 27. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina