Hudobný pondelok s Topfestom

  • Spravodajstvo
  • 27. mája 2014, 13:52
  • Autor:agentúra DUNA

Na včerajší večer si pre Piešťancov prichystala agentúra Duna prekvapenie v podobe speváčky Zuzany Smatanovej a kapely Zoči Voči počas Topfest Touru. Najväčšie hity roztancovali nielen publikum ale aj predavačky počas práce. „Takáto super atmosféra, môže bývať aj každý deň“ pochvaľovali si.

Nechýbala ani súťaže o lístky na Topfest a autogramiáda.
Topfest Tour je predzvesť najväčšieho rockového festivalu na Slovensku Topfest, ktorý sa uskutoční na letisku v Piešťanoch už 26.-28.6.2014. Jedinečný  program hlási americkú hviezdu Thirty Seconds To Mars s lídrom a miláčikom miliónov žien Jaredom Letom, českú rockovú hviezdu Kabát a ich hosťa D-A-D, ktorý odohrajú jediný koncert za Slovensku, Pavol Habera a skupina Team, Sabaton, Helloween, IMT SMILE, Horkýže Slíže, Desmod, Tomáš Klus, Gladiátor a desiatky ďalších na troch pódiách.
Ak sa chcete zúčastniť festivalu Topfest zapojte sa do našej súťaže:
Stačí napísať správnu odpoveď na otázku: Koľko albumov má na konte skupina Thirty Seconds to Mars?
A dvaja vyžrebovaní šťastlivci získajú po dve vstupenky na festival Topfest 2014.
Odpovede nám môžete posielať do nedele 22. júna 2014 na korešpondenčnom lístku na adresu redakcie: Teplická 63, 921 01 Piešťany, alebo zaslaním SMS v tvare: sutaz(medzera)vstupenky(medzera)telefonický kontakt na číslo 7037. Cena sms je 1 € s DPH.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana