Béčkari zo SPŠE majú tablo so zlatou platňou

  • Spravodajstvo
  • 23. mája 2014, 08:16
  • Autor:vd

Aj maturanti 4. B triedy Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Piešťanoch sa s tablom v ruke lúčili so svojou triednou učiteľkou Evou Mengyanovou, vedením školy, pedagógmi a tiež s mladšími kolegami.

Tablo s pozlátenou gramofónovou platňou, okolo ktorej sú portréty 25 študentov odboru elektrotechniky, uložili do výkladu prevádzky s fotoslužbami na Teplickej ulici. „Sme úplne normálny kolektív. Traja z nás pracujú v réžii pre hokejový klub ŠHK 37 Piešťany a máme aj aktívneho futbalistu,“ povedal pre Piešťanský týždeň študent Michal Holobradý. Okrem športovcov majú medzi sebou technické talenty. Z nich niektorí vynikli na viacerých súťažiach. Príkladom je Martin Krištof, ktorý triedu aj školu úspešne reprezentoval na krajskom kole súťaže Stredoškolská odborná činnosť. „Niektorí z nás pokračujeme v štúdiu na vysokej škole. Vybrali sme si technické smery. Nemám zatiaľ informácie, kto konkrétne je už prijatý, ale myslím si, že pár spolužiakom stačí už iba úspešne zmaturovať. Len o sebe viem na sto percent povedať, že som už prijatý,“ žartoval M. Holobradý.
Počas akademického týždňa sa väčšina žiakov tejto triedy bude pripravovať na ústne maturity doma. „Maturujeme zo slovenského a anglického jazyka, z odborného predmetu a niektorí aj z matematiky,“ dodal študent.

Fotogalériu maturantov z SPŠE si môžete pozrieť tu.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 21, ktoré je v predaji od 20. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián