Vrbovčania podľahli rezerve Slovana

  • Šport / Futbal
  • 20. mája 2014, 14:33
  • Autor:P. Sedláček

V 26. kole tretej futbalovej ligy – západ privítali v sobotu hráči MFK Vrbové rezervu Slovana Bratislava. Na šmykľavom teréne však mali viac z hry hostia, ktorí Vrbovčanov zdolali jednoznačne 3:0.

Hostia sa zastreľovali v 10. minúte, no Oravec poslal priamy kop nad bránku. Vrbové kopalo roh v 19. min, Sumerov center však T. Gažík zakončil hlavou nepresne. O tri minúty neskôr kopali Vrbovčania priamy kop, hlavička Joríka však mierila nad. V 32. min sa však presadili hostia z rýchleho protiútoku, ktorý po chybe vrbovskej obrany zakončil Kováč. V 40. min mohli domáci vyrovnať po rohu Sumera. K odrazenej lopte sa dostal Andrísek, brankár hostí ho však vychytal.
Po zmene strán v 47. min postupoval s loptou do pokutového územia domáci Jorík, chystal sa vystreliť, ale obranca mu stačil loptu vykopnúť na roh. O dve minúty neskôr sa neujal priamy kop Sumera. V 61. min hostia zahrávali roh, v malom vápne sa najlepšie zorientoval Čermák a zvýšil vedenie rezervy Slovana na 2:0. Hráči MFK sa síce snažili, ale na rozbehnutého súpera nemali. V 67. min Labuda vystrašil brankára hostí strelou spoza šestnástky, tesne však minul. Potom to skúšal Sarr lobom z diaľky, no vybehnutého gólmana neprekonal. Domácim sa nepodarilo dať kontaktný gól ani v 79. min, keď T. Gažík vystrelil asi z 13 metrov nad bránku. Hostia tesne pred koncom zápasu Oravcom zvýšili na konečných 3:0 a radovali sa zo zisku troch bodov.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 21, ktoré je v predaji od 20. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel