Krehké bravčové kotlety

  • Kultúra a spoločnosť
  • 14. mája 2014, 10:21
  • Autor:HAĽW

SUROVINY:
1700 g bravčové karé s kosťou, 250 g majonéza, 100 g cibuľa, 150 g strúhaný parmezán, 1 g mleté čierne korenie, 20 g soľ

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:
Bravčové karé umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a vložíme do zapekanej misky. Cibuľu očistíme a pokrájame na tenké kolieska. Kotlety posypeme kolieskami cibule a na vrch rozotrieme majonézu a posypeme parmezánom. Prikryjeme a zapekáme v rozohriatej rúre na 190 oC asi 20-30 minút. Potom odokryjeme a dopečieme dozlatista.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 6. februára. Tento deň je Svetovým dňom bez mobilu. Meniny má Dorota.
  • 05.02.2023, 22:25
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piešťanským atlétom z klubu Funny athletics sa na halových majstrovstvách Západoslovenského atletického zväzu, ktoré sa konali v sobotu 21. januára…
  • 05.02.2023, 00:02
  • atletika / Školy / Piešťany / Šport
pondelok, 6. februára 2023
Meniny má Dorota, zajtra Vanda