Krehké bravčové kotlety

  • Kultúra a spoločnosť
  • 14. mája 2014, 10:21
  • Autor:HAĽW

SUROVINY:
1700 g bravčové karé s kosťou, 250 g majonéza, 100 g cibuľa, 150 g strúhaný parmezán, 1 g mleté čierne korenie, 20 g soľ

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:
Bravčové karé umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a vložíme do zapekanej misky. Cibuľu očistíme a pokrájame na tenké kolieska. Kotlety posypeme kolieskami cibule a na vrch rozotrieme majonézu a posypeme parmezánom. Prikryjeme a zapekáme v rozohriatej rúre na 190 oC asi 20-30 minút. Potom odokryjeme a dopečieme dozlatista.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 1. júla. V roku 1938 sa narodil pedagóg a publicista Kornel Duffek. Tento deň je Medzinárodným dňom…
  • 01.07.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 2. júla. Tento deň je Svetovým dňom UFO. Meniny má Berta.
  • 02.07.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 3. júla 2025
Meniny má Miloslav, zajtra Prokop