Krehké bravčové kotlety

  • Kultúra a spoločnosť
  • 14. mája 2014, 10:21
  • Autor:HAĽW

SUROVINY:
1700 g bravčové karé s kosťou, 250 g majonéza, 100 g cibuľa, 150 g strúhaný parmezán, 1 g mleté čierne korenie, 20 g soľ

TECHNOLOGICKÝ POSTUP:
Bravčové karé umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a vložíme do zapekanej misky. Cibuľu očistíme a pokrájame na tenké kolieska. Kotlety posypeme kolieskami cibule a na vrch rozotrieme majonézu a posypeme parmezánom. Prikryjeme a zapekáme v rozohriatej rúre na 190 oC asi 20-30 minút. Potom odokryjeme a dopečieme dozlatista.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 6. novembra. Tento deň je Medzinárodným dňom ochrany životného prostredia pred ničením počas vojny a ozbrojeného konfliktu.…
  • 06.11.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Najlepším miestom pre život v regióne je v obci Trebatice. Vyplýva to z porovnania podľa aplikácie MuMAP Najvyššieho kontrolného úradu…
  • 06.11.2025, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
piatok, 7. novembra 2025
Meniny má René, zajtra Bohumír