Najlepší guláš uvarili Gorali

  • Spravodajstvo
  • 13. mája 2014, 14:11
  • Autor:vd

Deň oslobodenia si milovníci gastrosúťaží užili pri varení Sĺňavského gulášu na brehu rieky Váh. V bufete Dino sa vo štvrtok 8. mája kúrilo pod deviatimi kotlíkmi. Každý tím varil zo surovín, ktoré si sám doniesol.

„S varením sme začali o deviatej hodine ráno a o jednej sme niesli vzorky gulášu trom porotcom,“ povedala Piešťanskému týždňu súťažiaca Viera Mikesková, členka tímu Majorán. Jej družstvo sa ocitlo na druhom mieste. Prví skončili Gorali a tretia priečka sa ušla kuchárom z tímu Julto.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 20, ktoré je v predaji od 13. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Téma „piešťanského aquaparku“ bude pre piešťanských politických populistov zrejme večná. V predchádzajúcom týždni sa pri nej pristavil i regionálny politik,…
  • 08.02.2023, 23:16
  • Piešťany / Spravodajstvo
štvrtok, 9. februára 2023
Meniny má Zdenko, zajtra Gabriela