Vedenie ŠHK 37 diskutovalo s fanúšikmi „bez mantinelov“!

  • Spravodajstvo
  • 7. mája 2014, 09:10
  • Autor:th

Vedenie hokejového klubu ŠHK 37 Piešťany pozvalo vo štvrtok 1. mája fanúšikov na otvorenú diskusiu, kde sa hovorilo o minulej sezóne i o budúcnosti piešťanského hokeja. Prezident klubu Jaroslav Lušňák a generálny manažér Jaroslav Laifer povedali hneď na začiatku, aby sa diskutovalo „bez mantinelov“. Debata sa niesla v pokojnom duchu a predstavitelia klubu odpovedali na všetky otázky fanúšikov. Vo vyše hodinovej diskusii sa prebralo množstvo tém, no my sme pre vás vybrali tie najdôležitejšie informácie.

Asi tridsať fanúšikov sa zišlo v caffe bare na zimnom štadióne a najskôr vedeniu klubu poďakovali za dva krásne roky v extralige. Hneď nato prišli na rad otázky. V kuloároch sa veľa hovorí o finančných ťažkostiach klubu, a tak prezident J. Lušňák uviedol veci na pravú mieru: „Robíme všetko, aby sme problémy, ktoré máme, zažehnali. Prvýkrát po ôsmich rokoch sme mali veľmi zlú finančnú situáciu. Tú zapríčinila platobná disciplína niektorých sponzorov, ktorí nám zabudli zaplatiť. Tie peniaze nám chýbajú a medzery zaplátavame s veľkou námahou. Sú to však veci, ktoré sú riešiteľné, a pracujeme na tom.“
Fanúšikov zaujímalo, ako to bude s tréningovou halou, na ktorú dostal klub dotáciu. „Peniaze sú na mestskom účte a sú určené len na výstavbu tejto haly. Ak sa nepostaví, peniaze sa vrátia. V júni alebo v júli by sa mohli začať kopať základy a koncom roka by mohla stáť hrubá stavba,“ povedal J. Lušňák.

Viac sa dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 19, ktoré je v predaji od 6. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav